Mijn artikelen

Voor informatie

Uitstekend geschikt voor kinderen en tieners

schuimmatrassen

Het gebruik van schuimmatrassen is uitstekend voor kinderen en tieners, maar voor de vouwwagen of het logeerbed is een matras van schuim ook geschikt. Door het goede comfort en de juiste ondersteuning kun je het matras op veel plaatsen gebruiken. Je zal merken dat je goed slaapt, en de goede ondersteuning voor je lichaam krijgt. Sta je nu op met pijnlijke spieren dan zal dat met dit matras voorgoed verleden tijd zijn. Natuurlijk betaal je een voordelige prijs voor een schuimmatras bij perfecthomeshop.eu.  

Biedt support

De ondersteuning die je nodig hebt tijdens je slaap

Een schuimmatras geef je de ondersteuning die je nodig hebt tijdens de slaap, door de structuur van het matras krijg je altijd de goede tegendruk. Doordat het matras ook zacht is ligt het lekker comfortabel. Geen geurtjes door bijvoorbeeld zweten, de hoes kun je er eenvoudig afritsen en wassen in de wasmachine. Op die manier weet je zeker dat je een schoon en hygiënisch bed hebt tijdens je slaap. Het matras past zich eenvoudig aan je lichaam aan, eenmaal gewend op dit matras wil je niet anders meer. 

Slaaphouding

Betaalbaar en precies wat je nodig hebt 

Een schuimmatras met goede eigenschappen hoeft niet duur te zijn, door te kiezen voor schuimmatrassen van perfecthomeshop.eu heb je een betaalbaar matras. Kinderen en tieners horen tijdens de groei op een goed en comfortabel matras te slapen. Ga je op vakantie dan kun je het matras eenvoudig oprollen en in de folie verpakken, op deze manier heb je altijd je comfortabele matras bij je. Het schuimmatras is maar liefst 15 cm dik.