Mijn artikelen

Voor informatie

Kun je snel bladluis bestrijden?

Sinds enkele dagen ben ik erachter gekomen dat wij ongedierte hebben. Ik wil dan ook maar al te graag de bladluis bestrijden. Echter weet ik dus nog niet hoe dat ik dit het beste kan realiseren. Zodoende heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet naar tips wat ik kan gebruiken. Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Growexpert.nl. Hier viel het direct op dat er voldoende te vinden is om het kweken goed tot zijn recht te brengen.

logo

Enthousiaste kweker!

Zelf kweek ik onze eigen groenten en fruit. In de supermarkt vond ik de kosten voor de aanschaf hiervan toen die tijd te duur. Zodoende heb ik ervoor gekozen om eens te gaan zoeken op het internet of dat ik het goedkoper kan krijgen. Zodoende ben ik toen tot de conclusie gekomen dat het zelf kweken het voordeligst is! Als hobbykweker ben ik toen begonnen en ondertussen heb ik twee kassen in de tuin staan waar ik met onwijs veel plezier in bezig ben. Dankzij de gaasvlies hoop ik dan ook van de bladluizen af te komen!